Afdrukken

Groene kleur associeert met genezing, rust, balans en veiligheid. De pepermunt: een heldergroene kruid barst van de geneeskrachtige eigenschappen. We kennen het vaak als een verse munt thee maar het smaakt overheerlijk in een salade en chutney. Gemaakt van verse muntblaadjes is deze chutney onmisbaar bij Indian snacks. Geniet en profiteer van de medicinale werking van dit bijzondere kruid in deze verrukkelijke chutney.

Ingrediƫnten

  • 20 gr groene muntblaadjes
  • 1 cm gember
  • 1/2 el rietsuiker
  • 2 el Griekse yoghurt
  • Half limoen
  • Zout en peper

Instructies

  • Schil de gember en pers de limoen. Doe de gewassen muntblaadjes samen met de gember en het limoensap in een mini hakker en maal ze fijn.
  • Voeg de rietsuiker, de yoghurt, het zout en peper toe. Mix de massa goed en serveer de muntchutney met (Indian) snacks.