Vezelrijke penne

pastaschotel

Iedereen heeft weleens te maken met verdriet, pijn en ontroering. Het dempen van de emoties door te roken, drinken en vluchten werkt maar tijdelijk. Gezonde gewoonten aanleren en goed voor je zelf zorgen levert betere resultaten op.
Wat je echt zal oppeppen is: vezelrijk eten bereid met de juiste kooktechnieken. Deze vezelrijke penne, gemaakt van volkoren granen en super groenten geeft jou precies wat je nodig hebt.
Keuken Italiaans
Porties 4

Ingrediënten

  • 500 gr broccoli
  • 250 gr volkoren penne
  • 250 gr tomatenblokjes
  • 100 gr cashewnoten
  • 2 geel/oranje paprika’s
  • 2-3 el olijfolie
  • Zout, peper en oregano

Instructies

  • Maak de broccoli en paprika’s schoon. Snijd de broccoli in roosjes en de paprika’s in stukken van 2-3 cm.
  • Verwarm de olie in een koekenpan en schep de gewassen broccolistukjes erin. Wok ze 2-3 minuten, zet het vuur laag en doe de deksel op de pan voor 5 minuten.
  • Schep de paprikastukjes en cashewnoten erbij, roer ze door elkaar en zet de deksel op de pan. Laat de groenten op laag vuur nog 5-6 minuten garen, breng ze op smaak met het zout & peper en zet het vuur uit.
  • Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzingen op de verpakking en giet af. Meng de pasta met blokjes tomaten, oregano en de peper.
  • Geniet van deze vezelrijke penne en groenteschotel met snacktomaten of een rauwkost naar keuze.

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Recipe Rating




Alvast bedankt