Vermicelli nestjes

Ken jij nestjes die je heerlijk kunt opeten? Dit recept laat zien hoe jij jouw mooiste kant kunt laten zien zoals de flow van de natuur. Elke lente is een splinternieuwe kans om opnieuw te beginnen en dingen anders te doen. Profiteer van de frisse lente-energie en train je mindset op leuke manieren. Stap uit je comfortzone en tover eens iets anders op tafel dan je gewend bent. Wat vind je van deze vermicelli nestjes in plaats van vermicellisoep van oma's tijd? Dit is alleen een voorbeeld om een nieuw begin te maken, natuurlijk kun je dat op andere manier doen.
Servings 4
Ingrediënten
Voor 4 nestjes van 11 Ø
- 150 gr vermicelli
- 2 el kokosolie of ghee
- 1 tl kaneelpoeder
- 3 el suiker
- Ongeveer 200 ml water
- Extra: choco-eieren of noten
Instructies
- Verwarm de olie of ghee en fruit vermicelli enkele minuten. Giet het water erover, zet een deksel op de pan en laat het langzaam gaar worden en droog koken.
- Zet intussen een kleine pan met de 3 el suiker en 4-5 el water erin op de warmtebron.
- Kook dit suikermengsel goed tot het begint te schuimen en giet bij de droog-gekookte vermicelli.
- Bestrijk 4 schalen met olie en verspreid het vermicelli-mengsel erin.
- Laat het even rusten, haal uit met een lepel en bewonder eigengemaakte vermicelli nestjes. Vul ze met chocolade eieren of noten en geniet met je gezin.