Voorkom virussen & ziekten

Citroen

Een goede weerstand houdt ziekteverwekkers op afstand en zorgt ervoor dat je gezond blijft. De nieuwe Covid-19 is een besmettelijk virus en wanneer je weerstand op peil is, heb je minder kans om geïnfecteerd te worden. Natuurlijke antioxidanten zoals gember of kurkuma kunnen je weerstand oppeppen. En deze gele vitaminebom barst van de gezonde voedingsstoffen.

Voorkom virussen & ziekten met citroen want veel vitamine C in deze vrucht bevordert je afweersysteem. Wil je weten wat de wondervrucht met je immuunsysteem doet?

Citroen reinigt je lichaam

Deze vitaminebooster is een perfecte detoxer met ontgiftende werking en reinigt het lichaam waardoor virussen wegblijven. Citroen is goed voor de stoelgang, zuivert het bloed en laat het eten goed verteren. Heb je last van een opgezette buik of wil je slanker worden? Drink ’s morgens sap van een halve citroen gemengd met een glas lauw water op de lege maag.

Citroen houdt je weerstand op peil

Deze zonnige citrusvrucht is rijk aan vitamine C: een weerstand oppepper en helpt bij verschillende vormen van kanker. Voel jij je ziek, zwak of misselijk en heb je koorts? Drink elke 2 uur lauw water gemengd met citroensap en honing.

Voeg elke dag citroensap aan je voeding en voorkom virussen & ziekten. Geef je eten een pit en probeer citroensap bijvoorbeeld in een peulvruchtenschotel of heerlijke salade. Voeg ook eens een beetje sap van citroen of limoen aan donkergroene groente om de ijzeropname te verhogen.

Citroen voorkomt hart- en vaatziekten

Veel ziekten die een connectie hebben met hart en bloedvaten, zijn de grootste doodoorzaak. Roken, alcohol drinken en stress kan de risico op deze ziekten verergeren. En vitaminerijk eten/drinken maakt je hart gezonder en citroen voorkomt hart- en vaatziekten. Een groot percentage aan kalium in deze vrucht voorkomt hartziekten. Het stimuleert ook brein- en zenuw functies en houdt je bloeddruk & cholesterol op peil.

Behalve medicinale eigenschappen bevat citroen desinfecterende stoffen adstringentia die je huid mooier maken. Deze citrusvrucht gaat acne en mee-eters tegen, maakt je nagels sterk en tanden mooi wit.

Gebruik daarom dagelijks citroensap in je eten/drinken en voorkom virussen & ziekten. Laat je huid stralen en word gezonder en mooier met citroen!

Citroen

Bronnen:
gyanunlimited.com 
happydiyhome.com
natuurlijketips.nl

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Alvast bedankt