Vegetarische stamppot

Vegetarische stamppot

Wil jij de komende winter blijven stralen zonder kwalen? Knal de keuken in en begin met je culinaire therapie die eigenlijk gemakkelijk is. En uiteindelijk geniet je van heerlijk wat ook eens dier- en milieuvriendelijk is. Kijk naar dit vitaminebehoud recept van vegetarische stamppot.
“Je bent wat je eet”, de pure producten zuiveren je lichaam en sommigen geven een extra boost. Neem een voorbeeld van zoete aardappel-boerenkool combinatie. Maak daarvan een stamppot zonder vlees en wel met vleesvervangers. Geniet van verrukkelijk gezond in plaats van schadelijk ongezond en straal.
Gang Hoofdgerecht
Servings 4

Ingrediënten

  • 600 gr zoete aardappelen
  • 400 gr gesneden boerenkool
  • 100 ml room naar keuze
  • 1 el boter of ghee
  • 1 ui (optioneel)
  • Zout en peper naar smaak

Instructies

  • Schrap of boen de zoete aardappelen, was en snijd ze in kleine stukjes.
  • Schep ze in een kookpan met gesneden boerenkool en giet 100 ml gekookte water erover.
  • Voeg naar smaak zout toe en laat ze in gesloten pan op laag vuur gaar worden.
  • Stamp de inhoud, meng (soja)room erdoor en maak er een romige stamppot van.
  • (Optioneel) Schil, was en snipper de ui, fruit deze in boter of ghee en meng erdoor.
  • Breng op smaak met peper en de pure stamppot is klaar.
  • Dien deze vegetarische stamppot op met jus en een vega schnitzel.

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Recipe Rating




Alvast bedankt