Top 3: lente-inspiraties

Top 3 lente-inspiraties

Dag grauwe winter, welkom leuke lente! Een prachtig schijnsel na de koude donkere dagen wat de natuur laat opfleuren. En ons laat genieten van mooie bloesem en bloemen zoals krokussen, narcissen, tulpen en nog veel meer. Daarnaast krijgen we energie van de zalige zonnestralen die een gelukshormoon aanmaken in ons lichaam.

Geniet jij al van het lentezonnetje en de prachtige bloeiers of heb je inspiratie nodig? In dat geval zullen deze top 3: lente-inspiraties jou zeker helpen. Maak een gezonde start, beleef dit schitterende seizoen en krijg volop lente-energie met de onderstaande lente-inspiraties.

Bewonder, beleef en kijk blijer

Weg met de winterse somberheid en ervaar de stille kracht van schitterende groei en bloei. Sta stil bij dit nieuwe seizoen, bewonder de prachtige bloesem en lentebloemen, beleef en kijk blijer. Ga vaker naar buiten, ruik de frisse lente geuren en laat al je stress verdwijnen. Top 3 lente inspiraties

De frisse kleurrijke start is de mooiste tijd om het lichaam en de geest op te laden. Ervaar de ontspannende werking van kleurige en geurige natuur.

Maak een splinternieuw begin

De natuur is uit haar winterslaap en de bomen vieren hun nieuw leven met de bijzondere bloesem. Ze laten zien dat het tijd is om een nieuwe start te maken. Te focussen op de prachtige groei en bloei in plaats van piekeren over het verleden.

Wees dankbaar voor de mooie momenten uit het verleden en laat het verder rusten. Kijk vooruit, groei mee met de natuur en maak een splinternieuw begin op een leuke manier.

Blijf aardig voor moeder aarde

Het nieuwe begin is het mooiste moment om te analyseren hoe bewust en gezond jij leeft. Weet je al wat je kunt doen om onze prachtige planeet leefbaar te houden & mooier te maken? Gelukkig kom je een heel eind door aardig te blijven voor moeder aarde. Want de wereld of aarde gezond houden betekent jezelf gezonder maken.

Eet vaker plantaardig en het liefst wat het seizoen biedt. Nu barsten de lentegroenten van vitamines omdat er volop lentezonnetje schijnt. Profiteer ervan, prikkel je zintuigen en proef de lente op je bord met verrukkelijke veelzijdige lentegerechten

Top 3 lente inspiratiesBlijf dankbaar voor onze prachtige planeet: de aarde, beleef de lente en maak een bewust begin. Ga bloeiend het nieuwe seizoen in met top 3: lente-inspiraties uit dit blog. Geniet gezond!

Met gezonde groetjes, Sangeeta

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Alvast bedankt