Veelzijdig Vega

Terugblik

Lasagne

“Time flies when you’re having fun”

Het is al weer vijf maanden geleden dat ik mijn blog Veelzijdig Vega lanceerde. Met een trotse blik kijk ik naar de cijfers van de afgelopen maanden. Het bezoekersaantal is elke maand gestegen en hoe gezond, milieubewust en diervriendelijk jullie zijn. Bedankt voor het bezoeken van mijn blog en jullie lieve reacties.

Vol enthousiasme deelde ik Mijn 1e persoonlijke & zonnige klassiker op 22 februari 2019. Behalve schrijven en posten komt er veel bij kijken. Het ontwikkelen van recepten, fotograferen, website bouwen, onderhouden en Social Media vergt ook veel tijd van je. Met de steun van mijn lieve soulmates had ik veel plezier in alle activiteiten rondom het creëren van nieuwe blogs.

Inmiddels staan er 40 (wereld)recepten, specerijeninfo en ook nog kookinspiraties op Veelzijdig Vega. Veel van de verrukkelijke quiche, curry, pastaschotel, pilav, soep, snacks en andere recepten zijn eenvoudig te bereiden. Eet je (af en toe) vegetarisch, vegan of glutenvrij, dan vind je ook zeker goede tips en recepten op mijn blog.

Ben je benieuwd naar de 5 meest gelezen recepten in de laatste 5 maanden?

Lasagne la délicieux

Aardappelkoekjes

Pakora’s

 

Quiche met bloemkool & doperwten

Chinees Tjap Tjoy

Wat voor soort recepten spreken jullie het meest aan? Alle tips / ideeën zijn van harte welkom.

2 thoughts on “Terugblik

  1. Gefeliciteerd met vijf maanden bloggen voor https://www.veelzijdigvega.nl. Ik vind het een overzichtelijke site met goede recepten. Als ik eters krijg en niet weet wat ik ga koken, dan biedt dit blog uitkomst. De gasten zijn enthousiast over wat ze eten. Dank je wel en ga zo door.

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Alvast bedankt