Spinazie wraps

Spinaziewraps

De geweldige manier om extra groente toe te voegen aan je lunchmoment is dit. Maak spinazie wraps en vul ze met groenten en salade naar keuze. Je krijgt er een vol gevoel van want deze voedzame wraps zijn gemaakt van goede vleesvervanger.
Het kikkererwtenmeel in deze wraps is namelijk rijk aan eiwitten en enorm gezond. Geniet van je goedgevulde lunch en blijf de hele dag productief.

Ingrediënten

Voor 8-10 wraps

  • 150 gr diepvries spinazie
  • 200 gr kikkererwtenmeel
  • 75 ml Griekse yoghurt
  • Ongeveer 350 ml lauw water
  • ¼ tl zuiveringszout
  • Zout & peper
  • Olie om pan te bestrijken
  • Groente/salade om de wraps te vullen

Instructies

  • Pureer de spinazie met een beetje water in de blender, voeg yoghurt en geleidelijk het kikkererwtenmeel toe.
  • Mix het zout, de peper en het resterend water toe en maak een dun beslag.
  • Laat het beslag 10 minuten rusten, roer het baksoda erdoor. Bestrijk een pannenkoek pan met olie, giet wat beslag in de pan en verspreid het goed.
  • Bak de spinazie wraps beide kanten licht bruin. Serveer de wraps met een vulling/salade naar keuze of probeer deze gezonde vulling.

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Recipe Rating




Alvast bedankt