Soep van vergeten groente

Soep van vergeten groente

Maak onze moeder natuur mooier en blijer door biodiversiteit, bio staat voor leven en diversiteit is een ander woord voor veelzijdigheid. De balans tussen diverse levens op aarde is precies wat de moeder natuur blij maakt. Het is goed voor het klimaat en helemaal in ons voordeel want die biodiversiteit beschermt tegen ziekten en virussen.
Een perfecte reden om vergeten groenten zoals gele, paarse en witte wortels(pastinaak) op het menu te zetten. In deze tijd van het jaar zijn ze uit eigen land, supergezond zonder vitamineverlies en uitlaatgassen. Schep allerlei kleuren wortels in een soeppan en maak verrukkelijke soep van vergeten groente. 
Porties 4

Ingrediënten

  • 600 gr gekleurde wortels en pastinaak
  • Een stukje gember naar smaak
  • 2 el kokosrasp
  • Vegan room
  • Bouillon
  • 1 el suiker optioneel
  • Zout en peper naar smaak

Instructies

  • Breng halve liter water aan de kook, voeg bouillonblokjes en gember toe.
  • Schrap en snijd de wortelen, schep ze erbij en laat ze ongeveer 30 minuten garen.
  • Voeg kokosrasp, room en suiker toe en pureer de soep.
  • Breng de soep op smaak met peper en garneer de soep en klein beetje room en kokosrasp.

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Recipe Rating




Alvast bedankt

NederlandsEnglishFrançaisDeutschहिन्दीEspañol