Veelzijdig Vega

Rode saus

Rode saus

Fleur je humeur op door prachtige rode kleur. De veranderende herfsttemperaturen, regen en wind hebben een grote invloed op ons humeur. De kleuren geven je een stimulans, ze zijn niet alleen mooi om te zien maar ze verbeteren je gezondheid ook. De hartverwarmende Sint- en Kerstrood activeert je bloedsomloop en geeft je levenskracht. Benut de eigenschappen van rood en maak eens een pure rode saus zonder pakjes.
Gang Bijgerecht

Ingrediënten

  • 4 zoete rode puntpaprika’s
  • 200 gr tomatenblokjes
  • 1 ui en knoflook/gember naar smaak
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl garam masala
  • Zout en peper

Instructies

  • Gril de zoete puntpaprika’s ongeveer 10 minuten zonder olie.
  • Pel de ui, knoflook e/o gember. Snipper en fruit deze ingrediënten in olie. Voeg paprikapoeder & garam masala toe en zet het vuur uit.
  • Doe de gegrilde paprika’s, tomatenblokjes, gefruite ui-mix, zout en peper in een blender en maal ze fijn.
  • Verwarm de saus en serveer deze met een pastaschotel of dip de koude saus met deze groene snack. Natuurlijk kun je de saus als basis voor pizza of lasagne gebruiken.

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Recipe Rating




Alvast bedankt