Quesadilla’s

Quesadilla's

Zet Mexicaanse snacks op je bord en maak het lunchmoment aantrekkelijker. Dat kan heel goed ook als je vegetarisch of veganistisch eet want er zijn tegenwoordig veel vleesvervangers verkrijgbaar. Toch zijn juiste koolhydraten en vitamines de grootste energiebronnen en die zitten in deze Mexicaanse quesadilla’s. Elke groente/bonen vulling en kaas die je lekker vindt, kun je hiervoor gebruiken want quesadilla is een gevouwen gevulde tortilla. Koop je liever geen voorverpakte tortilla’s, maak dan een gezonde versie daarvan volgens dit recept. Geniet van jouw lunch met genoeg snoepgroente en sla erbij.
Gang Snack

Ingrediënten

Voor 12 quesadilla-punten

  • 6 kant en klare tortilla wraps
  • 300 gr gekookte aardappelen
  • 100 gr maiskorrels
  • 100 gr mini tomaten
  • Uiensnippers en gemberrasp naar smaak
  • 1-2 el olie
  • Zout peper en groene kruiden naar smaak
  • 3-4 el geraspte kaas
  • Mini komkommers/sla en tomaten voor erbij

Instructies

  • Maak een vulling:
  • Fruit de ui en gember, voeg fijngesneden gekookte aardappelen en roerbak ze.
  • Voeg naar smaak kruiden toe, meng maiskorrels en gesneden tomaten erdoor.
  • Verwarm de gril op stand 3.
  • Snijd de tortillawraps door midden en vul ze met aardappel-mais mengsel.
  • Bestrooi geraspte kaas erover, vouw ze dicht en leg ze op bakpapier in de voorverwarmde gril.
  • Bak de quesadilla’s tot ze lichtbruine strepen hebben en serveer ze met sla en voorjaarsvitamines: snack groente.

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Recipe Rating




Alvast bedankt