Veelzijdig Vega

Pure chocoballen

Chocoballen

Kies jij deze Kerst voor puur natuurlijk & gemakkelijk? De koude decembermaand staat in het teken van gezellig samen feesten. Afgelopen weken hebben we genoten van de pepernoten en gezonde speculaas muffins. Nu is het tijd om voor te bereiden op het volgende feest: Kerstmis en daar horen kerstballen bij. Mooie kerstballen om in de boom te hangen en ook eetbare snoepballen. Maak binnen 10 minuten pure chocoballen zonder toegevoegde suiker en verras je kinderen. Je kunt ze ook met spikkels of andere versiersels decoreren.
Gang Borrelhapje

Ingrediënten

Voor 15 kleine ballen

  • 100 gr dadels
  • 2 el cacaopoeder
  • 1 el kokosolie
  • 1 schepje kokosrasp of fijngehakte noten

Instructies

  • Hak de dadels fijn in de hakmolen. Verplaats de puree in een mengkom, voeg het cacaopoeder en kokosolie toe.
  • Meng met schone handen alles goed door elkaar en draai er balletjes van. Schep wat kokosrasp of fijngehakte noten op een bord en rol de cacaoballen erdoor.
  • Je kunt deze ballen meteen eten of leg ze in de koelkast en eet de pure chocoballen koud.

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Recipe Rating




Alvast bedankt