Oranje pudding

Oranje pudding

Kom in gezonde feestsferen met slechts 3 hoofdingrediënten. Oranje is de nationale Nederlandse kleur en nu onze koning bijna jarig is, genieten we er volop van. In supermarkten vind je genoeg kostelijke koninklijke desserts en ze zijn toch niet allemaal vegetarisch. Deze oranje pudding wel want die is gemaakt met het oog op dierenwelzijn en het milieu. Geniet van puur natuurlijk toetje, laat de dieren in hun waarde en lever een briljante bijdrage aan het milieu.
Gang Nagerecht

Ingrediënten

  • 4 mandarijnen
  • 3-4 el gelei suiker
  • 8 gr vanille suiker
  • ½ tl agar agar
  • 2 el koud water

Instructies

  • Was de mandarijnen en rasp de schil.
  • Verwijder de schil & pitjes en pureer het vruchtvlees.
  • Meng agar agar en geleisuiker met 2 el koud water.
  • Voeg het vruchtvlees van mandarijnen toe en verwarm het al roerend.
  • Blijf roeren en zet het vuur uit zodra de inhoud kookt.
  • Spoel 1 schaal met koud water en giet het warme mengsel erin.
  • Laat het afkoelen, dek af en zet het 1 nachtje in de koelkast.
  • Kijk volgende dag naar jouw oranje kunstwerk gemaakt van slechts 3 ingrediënten.
  • Serveer de oranje pudding met mandrijnpartjes en kom in koninklijke sferen.

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Recipe Rating




Alvast bedankt

NederlandsEnglishFrançaisDeutschहिन्दीEspañol