Muntchutney

Muntchutney

Groene kleur associëren we met genezing, kalmte, balans en veiligheid. En de pepermunt: een heldergroene kruid barst van de geneeskrachtige eigenschappen. We gebruiken het vaak in de verwarmende thee maar het smaakt overheerlijk in een salade en chutney.
Gemaakt van verse muntblaadjes is deze chutney onmisbaar bij Indiase snacks. Geniet en profiteer van de medicinale werking van het bijzondere kruid in deze verrukkelijke muntchutney.
Gang Bijgerecht

Ingrediënten

  • 50 gr groene muntblaadjes
  • 1 cm gember
  • 2 stengels bosui
  • 1/2 el suiker
  • 2 el limoensap
  • Zout en (groene)peper

Instructies

  • Snijd de gewassen gember, peper en bosui. Schep deze, gewassen muntblaadjes en alle andere ingrediënten in de hakmolen.
  • Mix de massa goed en bewaar de muntchutney in de koelkast. Serveer deze groene saus met lekkere snacks.

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Recipe Rating




Alvast bedankt