Mangosalsa

Mangosalsa

Meer dan 3 hoofdingrediënten heb je niet nodig om Mexicaanse magie mee te maken. De keuken van het Midden-Amerikaanse land: Mexico is inderdaad magisch en wel zo simpel. Neem een kijkje naar het recept van guacamole of deze mangosalsa, je maakt het in een handomdraai met een paar ingrediënten. Salsa is simpelweg het Latijns en Spaans woord voor saus die verschillende varianten kent. Deze versie gemaakt van smeuïge mango smaakt verrukkelijk met tortillachips. En die chips kun je ook zelf van wraps maken. Lees hoe het in z’n werk gaat.
Gang Bijgerecht

Ingrediënten

  • 1 grote rijpe mango
  • 2-3 bosuien
  • 1 el limoensap
  • 1 el olijfolie optioneel
  • Zeezout en chilipeper naar smaak

Instructies

  • Schil de mango en snijd deze in kleine blokjes. Was en snijd de bosui in fijne ringen.
  • Meng alle ingrediënten door elkaar en de mangosalsa is klaar. (Je mag er olijfolie toevoegen, het is alleen niet nodig omdat mango op zich al romig is en verrukkelijk smaakt).
  • Serveer mango salsa met tortilla chips en die kun je ook zelf maken. Knip daarvoor wraps, bestrijk ze met olie en bak ze ongeveer 5 minuten op 180 °C in voorverwarmde airfryer.
  • Eet, geniet en proef Mexicaanse magie.

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Recipe Rating




Alvast bedankt