lasagnerollen

Lasagnerollen

Wil je een keer snacken op z’n Grieks of Italiaans? Maak in 15 minuten lekkere lasagnerollen van verse lasagnebladen. En waarom Grieks, omdat deze populaire benaming afgeleid is van het Griekse woord “Laganon”? Het betekent plat deeg en daarmee kun je ontzettend veel doen.
Maak van die deegbladen lasagnerolletjes om lekker te snacken. In dit makkelijke recept leg ik je uit hoe die omgetoverd kunnen worden in een lekkere snack. En je mag ze net zo gezond maken als je wilt. Probeer en geniet van deze caloriearme lasagne.
Gang Appetizer, Snack
Keuken Italiaans

Ingrediënten

Voor 20 rolletjes

  • 10 verse lasagne bladen
  • 50 gr Rucola slablaadjes
  • 2 el hazelnoten
  • 3-4 el geraspte kaas
  • Zout en peper
  • 1-2 el olijfolie
  • 2 el citroensap
  • Cocktailprikkers

Instructies

  • Leg de lasagnebladen in een pan en giet gekookte water erover tot ze net onder staan.
  • Zet meteen deksel op de pan en laat ze ongeveer 10 minuten in gesloten pan garen.
  • Haal ze eruit en laat ze in een vergiet drogen.
  • Bereid intussen rucola pesto volgens dit makkelijke recept.
  • Snijd de zachte lasagnebladen door midden, smeer de pesto erover en rol ze op.
  • Steek er cocktailprikkers in en snack lekker op z’n Grieks of Italiaans.

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Recipe Rating




Alvast bedankt