Koken is een makkie

Koken is een makkie

“Koken is een makkie”, dit zijn de woorden van de wereldberoemde tv- en event kok Rudolph van Veen. Je kent hem vast van de programma’s ‘Life & cooking’ op RTL 4, en “Rudolph’s Bakery’ op 24Kitchen. Hij is de enige Nederlander met de titel SVH meester-kok en de schrijver van verschillende kookboeken. In Nederland won hij koksmuts prijzen en behaalde ook medailles in Frankfurt, Londen, Singapore en Sydney. 

Kennismaking

Onlangs maakte ik een praatje met hem en zag hoe hij in een handomdraai een meatless ovengerecht maakte. Wat een gezonde en alleen maar plant-based ingrediënten deed hij erin? Zeer verbaasd stond ik zijn kookkunstjes te bewonderen. En toen ik na de korte workshop en kennismaking vroeg of ik met hem op de foto mocht, zei hij ‘welkom’. 

Experimenteren & lekker koken

Super snel weet Rudolph heerlijke hartige & zoete gerechten op tafel te toveren. Mis je een ingrediënt dan hoef je echt niet naar de winkel te rennen. “Je vervangt bijvoorbeeld walnoten door andere noten en spinazie door veldsla” zei hij zelf. Ook alle mannen opgelet! ‘ga experimenteren & lekker koken’. Laat je inspireren door bekende kok als Rudolph van Veen en ervaar ‘koken is een makkie‘.

Druk druk druk

Zo veel afleidingen, verslavingen en niet te vergeten Social Media: de grootste tijdverdrijving. Wat hebben we toch druk druk druk, we mogen blij zijn als we urgente dagelijkse activiteiten kunnen doen. We leven in een drukke & chaotische samenleving en rennen van hot naar her. Lukt het nog wel om volwaardig gezond te koken en goed voor jezelf te zorgen?

Makkelijke recepten

Heb jij altijd haast en weet je niet hoe jij elke dag lekker en gezond kunt eten? Volg het blog Veelzijdig Vega en maak het jezelf gemakkelijk. Een simpele en supergezonde manier van koken zie je in alle recepten van dit blog. Toch heb ik erg makkelijke recepten voor jou op een rijtje gezet. 

Bewust & gezond koken is een makkie

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Alvast bedankt