Veelzijdig Vega

Jubileumfeest

Jubileum

Vandaag bestaat Veelzijdig Vega precies 1 jaar en het is tijd voor een jubileumfeest. Een feestelijk moment om terug te blikken op 12 prachtige maanden. Geweldig dat jullie met z’n allen afgelopen jaar 103.348 Veelzijdig Vega pagina’s hebben bezocht. Mijn trouwe volgers en soulmates, hartelijk dank voor jullie bezoekjes en terugkoppelingen.
Stastieken Veelzijdig Vega

Een cadeau voor jou

Bij een feest horen cadeaus en geven is hartstikke leuk. Daarom heeft Veelzijdig Vega een cadeau speciaal voor jou. Waar word je eigenlijk blij van? Hou je echt van de koude, grijze en natte dagen of verlang je naar de zon en warmte? In dat laatste geval heb ik een goed nieuws voor jou. Jij ontvangt een E-book met makkelijke zonnige recepten vanwege het jubileumfeest. Je hoeft alleen Veelzijdig Vega blog te volgen op Facebook en/of Instagram. Stuur een e-mail naar veelzijdigvega.nl als je dat gedaan hebt en ontvang een E-book.

Waarom Veelzijdig Vega?

In mijn 100e blogpost heb je gelezen waarom ik met dit blog begon. En met welke vragen jij als vegetariër vaak te maken krijgt. Een gedachte dat Vegetarisch eten eenzijdig of ongezond is, is in ieder geval niet waar. Vegetarisch eten is trendy, rijk aan vezels en het heeft een positief effect op je gezondheid. Daarbij is het ontzettend goed voor de klimaat en het dierenwelzijn. Een beter milieu begint bij jezelf.

Meer dan vegetarisch

Ook als je niet vegetarisch of parttime vegetariër bent, kun je op Veelzijdig Vega inspiratie opdoen. Weet je dat er ook makkelijke glutenvrije, lactosevrije en vegan recepten staan? En mijn doelstelling voor het komend jaar is de website uitbreiden zodat jij moeiteloos kunt vinden wat je er zoekt.

Twee keer per week houd ik je op de hoogte van de Veelzijdig Vega keukengeheimen. Het afgelopen jaar heb ik met plezier veel kunnen koken & schrijven. Welke blogs zijn eigenlijk het meest gelezen. Kijk maar of jouw favoriete recept erbij zit?

Dit zijn de 10 meest gelezen blogs:

Pompoenquiche

Broccoli pilav

Aardappelkoekjes

Spaanse tortilla

Oogbonen curry uit Noord-India

Hartige taart

Aubergine-aardappelschotel

Kurkuma: het zonnige wonder

3 kooktechnieken voor meer vitaminebehoud

Wat vind je van Veelzijdig Vega kookinspiraties? Laat een reactie achter, jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vier mee het jubileumfeest. Volg Veelzijdig Vega op Facebook en Instagram en ontvang een E-book met zonnige recepten.

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Alvast bedankt