Indiase recepten

India is een kleurrijk land van hindoeïsme, boeddhisme, sikhisme en islam. Al deze godsdiensten maken het eten veelzijdig en naar smaak mild of pittig. 80% van de Indiase bevolking is hindoe en de hindoes willen andere wezens geen pijn doen daarom eten ze geen vlees.

Dit enorm grote land heeft een bijzonder rijke culinaire geschiedenis. Met hun creativiteit maken de Indiërs lekkerste gerechten van groenten, peulvruchten, granen en zuivel. Ga je met Veelzijdig Vega mee op de ontdekkingstocht?

Geniet van de geuren en kleuren van onvergetelijke India

Linzenschotel

Delicieus dahl

Waarom grijpen we naar een zak chips of een snoeppot als we ons niet happy ...
Lees verder
Indiase roti

Indiase roti

Geboren en getogen in India, weet ik precies hoe je de lekkerste Indiase roti maakt ...
Lees verder
Gobhi aloo

Gobhi aloo

Herinneringen zijn een kostbaar bezit en op een bewuste manier daarmee omgaan helpt het verdriet ...
Lees verder
Spinazieschotel

Snelle spinazieschotel

Snelle spinazieschotel is gebaseerd op het Indiaas gerecht palak paneer. Paneer is een milde Indiase ...
Lees verder
Munt chutney

Munt chutney

Groene kleur associeert met genezing, rust, balans en veiligheid. De pepermunt: een heldergroene kruid barst ...
Lees verder
/ glutenvrij, Indiaas, makkelijk, saus, wereldkeuken
Mango chutney

Mango chutney

Mango & chutney waren allebei luxe producten in de 17e eeuw. Chutney: een saus gemaakt ...
Lees verder
Aan het laden...