Indiase recepten
India is een kleurrijk land van hindoeïsme, boeddhisme, sikhisme en islam. Al deze godsdiensten maken het eten veelzijdig en naar smaak mild of pittig. Dit enorm grote land heeft een bijzonder rijke culinaire geschiedenis. Deze luxe eetcultuur is ook te danken aan het Mogol Rijk, het Britse Rijk en de Europese invloeden.
80% van de Indiase bevolking is hindoe en de hindoes willen andere wezens geen pijn doen daarom eten ze geen vlees. “Zelfs de populaire vleesgerechten kunnen vegetarisch”, dachten Indiërs. En met hun creativiteit maken ze lekkerste gerechten van groenten, peulvruchten, granen en zuivel. Ga je met Veelzijdig Vega mee op de ontdekkingstocht?
Geniet van de geuren en kleuren van onvergetelijke India

Sperziebonen curry
Lees verder

Broccoli pilav
Lees verder

Snelle spinazieschotel
Lees verder

Delhi dahi bhalla (vada)
Lees verder

Zonnige roti
Lees verder

Paratha (gevulde roti)
Lees verder