Veelzijdig Vega

Indiase recepten

India is een kleurrijk land van hindoeïsme, boeddhisme, sikhisme en islam. Al deze godsdiensten maken het eten veelzijdig en naar smaak mild of pittig. 80% van de Indiase bevolking is hindoe en de hindoes willen andere wezens geen pijn doen daarom eten ze geen vlees.

Dit enorm grote land heeft een bijzonder rijke culinaire geschiedenis. Met hun creativiteit maken de Indiërs lekkerste gerechten van groenten, peulvruchten, granen en zuivel. Ga je met Veelzijdig Vega mee op de ontdekkingstocht?

Geniet van de geuren en kleuren van onvergetelijke India

pilav

Broccoli pilav

Een antiverouderingsmiddel bestaat niet. Wat we wel zelf in de hand hebben is langer jong ...
Lees verder
Idli

Idli

Gestoomd eten is een van de gezondste kooktechnieken, dat weten veelzijdige Indiërs als geen ander ...
Lees verder
/ cake, Indiaas, snack, tapas, wereldkeuken
Chana masala

Chana masala

Laat je niet ergeren door de harde wind en regen, opkikkeren doe je met dit ...
Lees verder
poori

Poori | Puri (Indiase broodjes)

De wereldberoemde Indiase keuken heeft veel meer te bieden dan een geurige curry of chutney ...
Lees verder
Sperziebonencurry

Sperziebonen curry

De eerste gedachte aan curry doet je vast denken aan India. De oorsprong van dit ...
Lees verder
Wortels-doperwtencurry

Wortels-doperwten curry

De gouden combinatie van wortels en doperwten met aardappelpuree is een bekend gerecht sinds onze ...
Lees verder