Hartige vegan taart

Hartige vegan taart

Wat excellent dat je een plantaardig dieet volgt! Jij bespaart niet alleen dierenleed, je verlaagt ook het risico op veel ziekten. En creëert een gezonde wereld, je bent dus super aardig voor de moeder aarde. En je weet dat vegan koken makkelijk en verrassend veelzijdig is als je dit blog volgt.
Zonder twijfel zal deze hartige vegan taart ook in de smaak vallen bij jou en je gezin. Lees stap voor stap de instructies en bak heerlijk gezond.

Ingrediënten

  • 500 gr aardappelen
  • 250 gr wortelen
  • 250 gr Gesneden snijbonen
  • 200 gr tofu
  • 200 ml sojaroom
  • 2 lepels sesamzaadjes
  • 2-3 el maismeel
  • Zout en peper

Instructies

  • Hak of rasp de aardappelen en wortelen (in de keukenmachine).
  • Stoom de snijbonen en schep de gehakte aardappelen en wortelen erbij.
  • Meng het maismeel, het zout & peper erdoor en laat het even rusten.
  • Verwarm de oven op 180 °C. Pureer de tofu en meng deze met sojaroom.
  • Meng alle ingrediënten door elkaar en verdeel de massa in een ingevette taartvorm.
  • Bestrooi de taart met sesamzaadjes en bak de hartige vegan taart ongeveer 40 minuten de voorverwarmde oven.
  • De hartige vegan taart zal met deze salade nog lekkerder smaken.

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Recipe Rating




Alvast bedankt