Groene curry

Groene curry

Ga deze Pasen voor geweldige groen en leef in harmonie met dit seizoen. Deze rustgevende kleur hoort bij het nieuwe begin van dit lentefeest en de groeiende frisse natuur. En harmonieus omgaan met de natuur is het medicijn om de wereld gezonder te maken. Begin met kleine stappen en verbeter de wereld.
Blijf aardig voor moeder aarde en laat dieren in hun waarde. Vervang de curry van doorgefokte plofkip door diervriendelijke groene curry. Maak jouw lichaam blij met het gezonde groen wat dit jaargetijde biedt. Voeg er pure smaakmakers toe, geniet van de smaaksensatie en boost je gezondheid.
Porties 4

Ingrediënten

  • 250 gr andijvie
  • 250 gr diepvries doperwten
  • Ui, knoflook en gember naar smaak
  • 2-3 el ghee of olie
  • 1 tl komijnzaadjes
  • Zout, peper en garam masala naar smaak
  • +/- 250 ml warm water

Instructies

  • Hak de schoongemaakte ui, knoflook, gember en andijvie.
  • Fruit de komijnzaadjes, ui en knoflook in ghee of olie, voeg de gember en doperwten toe.
  • Giet warm water erover en kook 1-2 minuten want diepvries doperwten zijn al gaar.
  • Voeg de andijvie toe en zet het vuur uit, laat de groenten enkele minuten in de gesloten pan. Kook je te lang, dan verlies je de kleur en smaak.
  • Breng op smaak met zout, peper en garam masala.
  • Pureer de groene curry en serveer het gerecht op een paasbeste manier met perfecte rijst erbij.

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Recipe Rating




Alvast bedankt