Veelzijdig Vega

Glutenvrije recepten

De eiwitten: voornamelijk in tarwe, rogge en gerst heten gluten. Die zitten tegenwoordig in veel bewerkte voedingsmiddelen en verpakkingen. Kunnen je darmen die granen niet verdragen? Geen reden om te treuren want glutenvrije maaltijden bereiden is makkelijker dan je denkt.

Koken met verse ingrediënten is een Veelzijdig Vega specialiteit. En er zijn genoeg opties om de glutenrijke granen te laten staan. Ook als je geen glutenintolerantie hebt, is het niet nodig om veel granen te eten. Want de onoplosbare vezels uit groenten en peulvruchten zijn beter voor je gezondheid.

Hieronder vind je alle glutenvrije recepten. Uiteraard kun je ook andere recepten uit dit blog proberen door je geliefde granen te gebruiken.

Ontdek de wereld van verrukkelijk glutenvrij Veelzijdig Vega

Aardappeltaart

Aardappeltaart
Zonder aardappelen is een echte Hollandse maaltijd niet compleet. Elke week gekookte aardappelen, puree of stamppot maken we gewoon uit gemakzucht. Leer de veelzijdigheid van ...
Lees verder

Witte komijnkaas

Panir (paneer)
Zo maak je vegetarische witte komijnkaas! Kaas: een eiwitrijke lekkernij is ontzettend veelzijdig zuivelproduct. Het smaakt lekker in salades, bij een borrel, op brood en ...
Lees verder