Glutenvrije recepten
De eiwitten: voornamelijk in tarwe, rogge en gerst heten gluten. Die zitten tegenwoordig in veel bewerkte voedingsmiddelen en verpakkingen. Kunnen je darmen die granen niet verdragen? Geen reden om te treuren want glutenvrije maaltijden bereiden is makkelijker dan je denkt.
Koken met verse ingrediënten is een Veelzijdig Vega specialiteit. En er zijn genoeg opties om de glutenrijke granen te laten staan. Ook als je geen glutenintolerantie hebt, is het niet nodig om veel granen te eten. Want de onoplosbare vezels uit groenten en peulvruchten zijn beter voor je gezondheid.
Hieronder vind je alle glutenvrije recepten. Uiteraard kun je ook andere recepten uit dit blog proberen door je geliefde granen te gebruiken.
Ontdek de wereld van verrukkelijk glutenvrij Veelzijdig Vega
Mung dahl

Lees verder
Bietensalade

Lees verder
Masala dosa

Lees verder
Broccoli pilav

Lees verder
Snelle winterse soep

Lees verder
Winterse bread spread

Lees verder