Versterk je immuunsysteem met gember

Gember

Om het lichaam tegen ziekten te beschermen hebben wij antioxidanten ofwel vitamines en mineralen nodig. Ze zitten in veel natuurlijke voedingsmiddelen en in grote hoeveelheid in de gember. De bioactieve stoffen in deze super specerij zijn goed voor onze weerstand en verbeteren de stofwisseling. Lees meer over dit weerstandbooster en versterk je immuunsysteem met gember.

Pittige en natuurlijke superfood

Volgens verschillende onderzoeken schijnt dit knolletje een superfood te zijn. Deze van oorsprong Aziatische weerstandversterker was vroeger erg duur. Chinezen en Indiërs gebruikten het voornamelijk voor de spijsvertering. Ze verwerkten het in een groenteschotel, curry, soep & chutney.

Sinds de laatste jaren is dit knolletje zeer populair en niet meer weg te denken uit onze keuken. We gebruiken het graag in warme en koude drankjes. Toch zijn er veel mensen die zo’n pittige thee niet lekker vinden. Hou je daar ook niet van? Verwerk dan geraspte gember in een wereldgerecht en je merkt niets van de scherpe smaak.

Heb je last van wagenziekte? Kauw op een stukje verse gember een half uur voordat je op reis gaat en merk het verschil. Dit natuurlijke medicijn vermindert veelvoorkomende kwalen. Ontdek de grootste gezondheidsvoordelen van dit gezonde geneesmiddel en versterk je immuunsysteem met gember:

Gember is pijnbestrijdend, helpt onder andere tegen spierpijn, hoofdpijn, menstruatiepijn en buikpijn.

De warmte van de gember laat je zweten en daardoor kom je snel van een griepje af.

Deze verbazingwekkende specerij verlaagt slechte LDL cholesterol en houdt je hart sterk.

Het ontspant je luchtwegen, is slijmoplossend en een geschikt middel tegen verkoudheid.

Gember is goed tegen maagklachten, alle soorten misselijkheid & reisziekte.

Dit wonderknolletje stimuleert bloed circulatie en helpt tegen koude handen en voeten.

Een ontgiftende werking van gember voert schadelijke stoffen af. Het maakt je lymfeklieren en lever schoon zodat jij je fit en energiek voelt.

Boost je weerstand, versterk je immuunsysteem met gember & “Let the food be your medicine”. Versterk je immuunstysteem met gember

Wel oppassen als je bloedverdunners of andere medicijnen gebruikt. Overleg dan eerst met de huisarts.
Bron 1
Bron 2

2 gedachten over “Versterk je immuunsysteem met gember

  1. Gember is inderdaad een wondermiddel maar pittig om zomaar te eten. Goed idee om deze specerij in gerechten te verwerken. Zo krijgt iedereen het binnen en merkt er niet veel van.

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Alvast bedankt