Gele bietenstamppot

Gele bietenstamppot

Kook in een snelkookpan en bespaar energie! Aardappels koken in een gewone pan duurt ongeveer 20 minuten en in een snelkookpan zijn ze in 8 minuten klaar. Nu gas/elektra duurder wordt, is het mooi meegenomen want het scheelt veel energiekosten en jouw waardevolle tijd. Daarnaast proef je meer smaak met deze moderne vitaminebehoud kooktechniek.
Op deze simpele manier kun je ook heerlijke stamppot maken alleen niet elke groente hoef je mee te koken. Rasp de gezonde gele bieten, verwarm en stamp ze met de gekookte aardappelen. Proef de pure zoete smaak en bewonder prachtige zonnige kleur.

Ingrediënten

  • 1 kg aardappels
  • 400 gr gele bieten
  • 400 gr appelmoes
  • 2-3 klontjes boter
  • Zout en peper

Instructies

  • Schil, was en kook de aardappelen in de snelkookpan.
  • Schil, was en rasp de gele bieten en meng ze door warme aardappelen.
  • Voeg appelmoes toe en stamp de inhoud.
  • Breng de stamppot gele bieten op smaak met zwarte peper en klontjes boter.

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Recipe Rating




Alvast bedankt

NederlandsEnglishFrançaisDeutschहिन्दीEspañol