Feestpuree

Onlangs heb je het recept van snelle puur natuurlijke kerstsnack, een groen voorgerecht en feestelijk bijgerecht gelezen. Laten we dit jaar een geruststellende groene Kerst vieren. De groene kleur heeft genezende werking en het is rustgevend wat we in deze coronatijd nodig hebben. Groen zal ons goed doen en daarom kiest Veelzijdig Vega voor groenten in de hoofdrol. En we maken een feestpuree van knolselderij die je kunt serveren met kleurrijke groenten en een vega schnitzel. Zalig kerstfeest.
Porties 4
Ingrediënten
- 350 gram knolselderij
- 350 gram aardappelen
- 150 ml room culinair
- Zout en peper
Instructies
- Maak de knolselderij en aardappelen schoon. Stoom of kook beide ingrediënten volgens een gezonde kooktechniek.
- Voeg zout, peper en room culinair toe, stamp ze fijn en maak er een dikke puree van.
- Vul de massa in een spuitzak en spuit mooie toefjes van feestpuree op borden. (Zorg ervoor dat groenten en schnitzel klaar zijn, maak de toefjes als laatste).
- Geniet van dit simpele en gezonde hoofdgerecht met een vega schnitzel en kleurrijke groenten.
Wat een goed idee om knolselderij te gebruiken. Deze groente ziet er wat vreemd uit, maar smaakt erg lekker. Ik ga dit recept proberen met Kerstmis.
Veel succes met feestpuree recept proberen, Iris. Fijne feestdagen, geniet en eet lekker.