Wil je dat ik voor jou prettig leesbare tekst schrijf? Bel of mail mij

Wat is mijn specialisatie?

Teksten schrijven over gezonde voeding en vegetarische recepten is een uniek kenmerk van mij. Daarnaast schrijf ik ook lijfstijl blogs,  Kookinspiraties en informatieve teksten zoals deze. Corrigeren e/o schrijven van een websitetekst, persbericht, overtuigende brief of een andere tekst doe ik met plezier.

Heb je een mooie website en kunnen de teksten een opfrisbeurt gebruiken? Vraag het aan mij

Snel gewenste informatie vinden op veel websites is een hele zoektocht. Met mijn heldere schrijfstijl wil ik het gemakkelijker maken voor je websitebezoeker. Ik schrijf heldere en pakkende teksten die jouw lezer in één keer begrijpt.

Dit ben ik

Schrijfstijl die pakkend isSangeeta
Aantrekkelijke opmaak 
Netjes op tijd
Goed werk afleveren
Effectieve tekst
Enthousiasme
Toon die persoonlijk is
Aanzetten tot actie


Samenwerking

Diensten Veelzijdig Vega
                     Powered by WordArt.com

Heb je affiniteit met food of gezonde leefstijl? Wil je dat ik voor jouw website heldere & pakkende blogs schrijf? Aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen. Met veel plezier schrijf ik een interessante tekst tegen een kleine financiële vergoeding. Is affiliate marketing of samen een link delen een idee? 

Als gediplomeerd copywriter kan ik meer voor je betekenen. Heb je hulp nodig bij het schrijven van een direct mail, verkoopbrief of advertentie? Zal ik een advertorial over jouw artikel schrijven of jouw product linken in mijn blogs?

Afgelopen jaar zijn er bijna 37.000 Veelzijdig Vega pagina’s bezocht. Wil jij jouw website of product onder de aandacht brengen?  Neem contact op met mij?