Veelzijdig Vega

Wil je ook dat ik voor jouw organisatie prettig leesbare blogs of andere pakkende teksten in het Nederlands of Engels schrijf? Bel of mail mij

Wat is mijn specialisatie?

Teksten schrijven over gezonde voeding en vegetarische recepten is een uniek kenmerk van mij. Daarnaast schrijf ik lifestyle blogs, Kookinspiraties en informatieve teksten. Schrijven, corrigeren en redigeren van een website tekst, persbericht, overtuigende brief of een andere wervende tekst doe ik met plezier.

Heb je een mooie website en kunnen de teksten een opfrisbeurt gebruiken? Vraag het aan mij

Snel gewenste informatie vinden op veel websites is een hele zoektocht. Met mijn heldere schrijfstijl wil ik het gemakkelijker maken voor je websitebezoeker. Ik schrijf heldere en pakkende teksten die jouw lezer in één keer begrijpt.

Samenwerking

Diensten Veelzijdig Vega
                     Powered by WordArt.com

Heb je affiniteit met food of gezonde leefstijl? Wil je dat ik voor jouw organisatie heldere blogs schrijf? Aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen. Zelfs tegen een kleine financiële vergoeding schrijf ik een interessante tekst.

Als gediplomeerd copywriter kan ik meer voor je betekenen. Heb je hulp nodig bij het opstellen van een direct mail, verkoopbrief, vacature tekst of uitnodiging ? Zal ik een advertorial over jouw artikel schrijven of jouw product linken in mijn blogs?

Afgelopen jaar zijn er bijna 40.000 Veelzijdig Vega pagina’s bezocht. Wil jij jouw website of product onder de aandacht brengen?  Neem contact op met mij?

 

Kookinspiratie