Curry’s | Groenteschotels

Denk je aan curry dan denk je meteen aan de wereldberoemde keuken van India. Dit is ook het land waar de oorsprong van dit kleurrijke gerecht ligt. In de 18e eeuw brachten Brits-Indiërs (Engelsen) & Hindoestanen (Surinamers) de klassieke curry concept naar Europa. Sindsdien is dit aromatische gerecht over de hele wereld populair.

Tegenwoordig zijn veel andere landen ook bekend om hun eigen milde of pittige curry. Op dit blog vind je veel authentieke Indiase curry’ s omdat ik daarin gespecialiseerd ben. Evenwel deel ik groenteschotel recepten uit verschillende werelddelen ook met jou. Want gevarieerd, gezond en kleurrijk koken zonder veel rompslomp is een Veelzijdig Vega kenmerk.

Prikkel je zintuigen met de zalige curry’s & groenteschotels

Pasta met broccoli en groenteballen

Pasta met broccoli en groenteballen

Bij pasta denk je aan Italië en daar hoort natuurlijk een rode gehaktsaus bij. Als ...
Lees verder
Pompoenschotel

Pompoen Indian style

De verrukkelijke Indiase keuken staat bekend om haar kleuren, geuren en exotische smaken. Aromatische kruiden ...
Lees verder
Aloo-matar masala

Potato pea’s masala

India is het land van Ayurveda: de wetenschap van een gezonde levensstijl. Deze geneeswijze leert ...
Lees verder
Champignons-curry

Champignons-curry

Een lekkere aromatische curry maken was nog nooit zo makkelijk. De klassieke Indiase curry is ...
Lees verder
Linzenschotel

Delicieus dahl

Waarom grijpen we naar een zak chips of een snoeppot als we ons niet happy ...
Lees verder
Wortels-doperwtencurry

Wortels-doperwten curry

De gouden combinatie van wortels en doperwten met aardappelpuree is een bekend gerecht sinds onze ...
Lees verder
Aan het laden...