
Kleurrijke curry’s & groenteschotels
Denk je aan curry dan denk je meteen aan de wereldberoemde keuken van India. Dit is ook het land waar de oorsprong van dit kleurrijke gerecht ligt. En het woord curry is afgeleid van ‘kari’, het betekent saus in Indiaas dialect Tamil. In de 18e eeuw brachten Britten & Surinamers de klassieke curry concept naar Europa. Sindsdien is dit aromatische gerecht over de hele wereld populair in diverse varianten.
Tegenwoordig zijn veel andere landen ook bekend om hun eigen milde of pittige curry. Op dit blog vind je veel authentieke Indiase curry’s & groenteschotels omdat ik daarmee opgegroeid ben en het geheim van de Indiase keuken ken. Evengoed deel ik groenteschotel recepten uit verschillende werelddelen ook met jou. Want gevarieerd, gezond en kleurrijk koken zonder veel rompslomp is een Veelzijdig Vega kenmerk.
Prikkel je zintuigen met de kleurrijke curry’s & groenteschotels

Shahi paneer
Lees verder

Gobhi aloo
Lees verder

Courgette curry
Lees verder

Snelle spinazieschotel
Lees verder

Teriyaki bowl
Lees verder

Zalige rodekool
Lees verder

Indische ballen in romige saus
Lees verder

Gevulde paprika’s
Lees verder

Pompoencurry
Lees verder