Copywriter

COPYWRITER/TEKSTSCHRIJVER

Naast gedreven blogger van Veelzijdig Vega ben ik een gediplomeerd copywriter. Met diploma’s “hbo Schriftelijke Communicatie” en “Copywriter” kan ik mijzelf een trotse copywriter noemen. Jouw boodschap wil ik graag omtoveren in een commerciële en prettig leesbare tekst. Ik schrijf een heldere en pakkende tekst die jouw lezer in één keer begrijpt.

Wil je dat ik voor jouw organisatie een heldere en pakkende tekst in het Nederlands of Engels schrijf? Bel of mail mij

Wat is mijn specialisatie?

Teksten schrijven over gezonde voeding en vegetarische recepten is een uniek kenmerk van mij. Daarnaast schrijf ik lifestyle blogs, kookinspiraties en informatieve teksten. Schrijven, corrigeren en redigeren van een website tekst, persbericht, overtuigende brief of een andere wervende tekst doe ik met veel plezier. 

Heb je een mooie website en kunnen de teksten een opfrisbeurt gebruiken? Vraag het aan mij

Copywriter
             Powered by WordArt.com

Wat anderen zeggen over mij?


 

Voorbeeld teksten  Goed Eten Gezond Leven
Voorbeeld recepten
De Hippe Vegetariër

 

Samenwerking

Heb je affiniteit met food of gezonde leefstijl? Wil je dat ik over jouw product heldere reviews schrijf of jou help met een andere pakkende tekst? Aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen. Tegen een aantrekkelijke financiële vergoeding zal ik een interessante tekst voor je schrijven.

Veelzijdig VegaAls gediplomeerd copywriter kan ik meer voor je betekenen. Heb je hulp nodig bij het opstellen van een direct mail, verkoopbrief, vacature tekst of een uitnodiging ? Zal ik een advertorial over jouw artikel schrijven of jouw product linken in mijn blogs?

Afgelopen jaar zijn er bijna 150.000 Veelzijdig Vega pagina’s bezocht. Wil jij jouw website of product onder de aandacht brengen? Neem contact op met mij