Bonensalade

Bonensalade

Zet zomerse kleuren op je bord en geniet! De zomer is een prachtige periode om in de buitenlucht te genieten van het verfrissende eten. Soms heb je geen trek in warm eten of je wilt niet lang in de warme keuken staan. Een kleurrijke salade gaat er altijd in en als er ook alle nutriënten inzitten dan is het een complete maaltijd. Sojabonen en zomerse groenten in deze salade zijn rijk aan groene eiwitten en veel gezonde stoffen. Boost je lichaam, geniet, eet lekker en maak er een fijne zomervakantie van.
Porties 4

Ingrediënten

  • 300 gr gekookte (soja)bonen
  • Half bosje radijs
  • 75 gr rucola
  • 75 gr zilveruitjes
  • 2 el citroensap
  • 3 el olijfolie
  • Zout en peper

Instructies

  • Was en snijd eerst de radijsjes in plakjes. Bestrooi ze met zout en laat ze rusten.
  • Snijd intussen grote zilveruitjes door midden en schep ze door radijsjes.
  • Voeg uitgelekte bonen, rucola, citroensap, olie & zwarte of wittepeper toe en meng alles door elkaar.
  • Laat de smaken intrekken door bonensalade 15-20 minuten te laten rusten.
  • Eet deze verrukkelijke maaltijdsalade buiten al genietend het aantrekkelijke natuur en creëer het heerlijke vakantiegevoel.

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Recipe Rating




Alvast bedankt