Veelzijdig Vega

Bijzondere blogjaren

Veelzijdig Vega 2 jaar

Wat begon met een proefjeheeft nu twee bijzondere blogjaren achter de rug. Vandaag is het precies twee jaar geleden dat de 1e Veelzijdig VegaVeelzijdig Vega 2 post online ging. Hiep hiep hoera, het is tijd voor een feest want Veelzijdig Vega is jarig. Bedankt voor jullie herhaaldelijke bezoekjes en het volgen van dit blog. Super goed om te zien dat jullie afgelopen 2 jaar bijna 224,000 kijkjes namen op Veelzijdig Vega.

In deze 24 maanden heb ik je maar liefst 215 keer op een creatieve manier verrast. Naast het delen van multinationale keukengeheimen op Veelzijdig Vega inspireerde ik je ook als gastblogger. Ondanks allerlei ups & downs blogte ik met plezier en het waren bijzondere blogjaren want:

– Als een zelfstandige foodblogger was ik naast kok en schrijver ook een websitebeheerder, fotograaf en nog veel meer.

– In de tijden van Corona, social distancing en lockdown hoefde ik niet te stressen en deelde ik extra gezonde inspiraties met jou.

– “Bewust leven en eten is het beste voor ons & voor de natuur” is een bijzondere les door middel van de crisis.

– Geweldig om te zien hoe jullie Veelzijdig Vega keukengeheimen ervaren en regelmatig op blogs reageren.

Tijd voor een terugblik op 2 bijzondere blogjaren.

Blogjaar 2019

Als blogger beheer je je weblog zelf en daarom is het goed om het zelf te maken. Maar zo gemakkelijk is de wondere wereld van WordPress niet. Je hebt veel tijd, aandacht en ambitie nodig om erin te verdiepen en alles naar wens te maken. Het lukte prima en ik maakte een mooie start van Veelzijdig Vega op 22 februari 2019. In die eerste 10 maanden hebben jullie 86,000 Veelzijdig Vega pagina’s bezocht en dit waren de meest gelezen blogs:


Blogjaar 2020


Het crisisjaar 2020 leerde ons hoe belangrijk het is om duurzame keuzes te maken. Als wij allen diervriendelijk en aardig voor onze planeet waren, was deze crisis misschien niet nodig geweest. Het is een waarschuwing dat we goed voor onze planeet en voor onszelf moeten zorgen. En bewuste keuzes maken is simpel, het afgelopen jaar deelde ik veel extra gezonde recepten met jou. Inmiddels staan er al 78 vegan recepten op Veelzijdig Vega.

Corona houdt ons binnen maar stilzitten is tijd verspillen daarom begon ik het afgelopen jaar met een studie. Als foodcoach “Alternatieve voeding” kan ik je binnenkort professioneel voedingsadvies geven. Druk, druk, druk, toch maakte ik tijd om te bloggen en dit zijn de meest gelezen blogs van 2020:


Blogjaar 2021


Van virussen is er nog steeds geen einde in zicht en we zitten weer in de lockdown. Boodschappen doen we met mondkapjes op en er is geen sprake van uitgaan want de Britse variant verspreidt sneller. We mogen onze dierbaren niet bezoeken en we moeten veel thuisblijven. Wat we zeker wel mogen doen is doorgaan met extra gezond bewust koken & vegetarisch eten om onze weerstand te verhogen.
Welke blogs zijn afgelopen 2 maanden het meest gelezen?

Bedankt voor het lezen van Veelzijdige blogs, je likes op Instagram en lieve reacties. Kiezen voor Veelzijdig Vega betekent je zintuigen prikkelen zonder extra pondjes aan te komen. En tegelijkertijd virussen op afstand houden.

Bedankt voor je support! Laten we hopen op meer gezonde & bijzondere blogjaren. Heb je vragen of ideeën, neem a.u.b. contact op met mij.
Veelzijdig Vega 2

4 thoughts on “Bijzondere blogjaren

  1. Gefeliciteerd met 2 bijzondere blogjaren! Ik vind het een leuk blog met veel soorten recepten en kookinspiraties. Als ik niet weet wat ik kan koken, neem ik hier altijd een kijkje voor inspiratie. Bedankt voor veel makkelijke recepten. Op naar vele blogjaren.

    1. Dank je wel Iris! Het waren twee drukke jaren en toch schreef ik met regelmaat twee keer per week op vaste tijdstip een Veelzijdig Vega Blog.

  2. Al weer de tweede verjaardag van Veelzijdige Vega, gefeliciteerd!
    Bedankt voor alle leuke en originele recepten die aantonen dat plantaardig eten veelzijdig, gevarieerd en lekker is.
    Ga zo door!

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Alvast bedankt