Veelzijdig Vega

GISTVRIJ (AZIATISCH) BROOD | PANNENKOEKEN

Hoe gezond of ongezond het ook is, brood eten we allemaal. Rechthoekig brood, rond brood, ovaal brood, plat brood, elk land kent zijn eigen broodspecialiteit. In Nederland eten we vaak koud brood met verschillende soorten belegjes. En in Azië eten mensen elke dag warm platbrood met heerlijke curry’ s & groenteschotels.

De basis ingrediënten voor ieder brood zijn meel en water. En voor sommige broodsoorten heb je helemaal geen gist en oven nodig en toch smaken ze verrukkelijk. Ken je dat soort brood? De gemakkelijkste recepten van verschillende Aziatisch broden vind je op dit blog.

Weet je dat je ook op een simpele manier vegan, glutenvrij en lactosevrije pannenkoeken kunt bakken? Voor de traditionele Hollandse pannenkoeken heb je eieren en melk nodig. Maar de kleurrijke Aziatische pannenkoeken smaken verrukkelijk zonder deze twee ingrediënten.

Neem een kijkje in de Veelzijdig Vega (Aziatische) gistvrije bakkerij en maak lekker (plat)brood en pannenkoeken

Paratha

PARATHA (gevulde roti)

Als je een kijkje neemt in een echte Noord Indiase keuken, zie je dat er ...
Lees verder
naan

VOLKOREN NAANBROOD

Wil je een gezonde versie van de Indiase naan op een makkelijke manier bakken? Dat ...
Lees verder
Rode paprika pannenkoeken

RODE PANNENKOEKEN

Elke dag van het jaar, staat jouw lieve zorgzame moeder voor je klaar. Jij kunt ...
Lees verder
Mais roti

ZONNIGE ROTI

Ervaar de indrukwekkende stad van Gouden Tempel met de zonnige roti. Deze glutenvrije roti (makki ...
Lees verder
Spinazie wraps

SPINAZIE WRAPS

De geweldige manier om extra groente toe te voegen aan je lunchmoment is dit. Maak ...
Lees verder
Dosa

MASALA DOSA

Een comfort street food wat India tot de wereldse culinaire hotspot brengt, is masala dosa ...
Lees verder
Aan het laden...