(Aziatisch)brood | Pannenkoeken
Hoe gezond of ongezond het ook is, brood eten we allemaal. Rechthoekig brood, rond brood, ovaal brood, plat brood, elk land kent zijn eigen broodspecialiteit. In Nederland eten we vaak koud brood met verschillende soorten belegjes. En in Azië eten mensen elke dag warm brood met heerlijke curry’ s & groenteschotels.
De basis ingrediënten voor ieder soort brood zijn meel en water. En voor sommige broodsoorten heb je helemaal geen gist en oven nodig en toch smaken ze verrukkelijk. Ken je dat soort brood? De gemakkelijkste recepten van diverse soorten Aziatisch brood vind je dit blog.
Weet je dat je ook op een simpele manier vegan, glutenvrij en lactosevrije pannenkoeken kunt bakken? De traditionele Hollandse pannenkoeken bak je niet zonder eieren en melk. Maar de kleurrijke Aziatische pannenkoeken smaken verrukkelijk zonder deze twee ingrediënten.
Neem een kijkje in de Veelzijdig Vega (Aziatische) gistvrije bakkerij en maak lekkere (plat)broodjes en pannenkoeken

Cheese naan
Lees verder

Poori | Puri (Indiase broodjes)
Lees verder

Volkoren naanbrood
Lees verder

Lactosevrije pannenkoeken
Lees verder

Rode pannenkoeken
Lees verder

Zoete aardappel chapati
Lees verder