Veelzijdig Vega

(Aziatisch)brood | Pannenkoeken

Hoe gezond of ongezond het ook is, brood eten we allemaal. Rechthoekig brood, rond brood, ovaal brood, plat brood, elk land kent zijn eigen broodspecialiteit. In Nederland eten we vaak koud brood met verschillende soorten belegjes. En in Azië eten mensen elke dag warm brood met heerlijke curry’ s & groenteschotels.

De basis ingrediënten voor ieder soort brood zijn meel en water. En voor sommige broodsoorten heb je helemaal geen gist en oven nodig en toch smaken ze verrukkelijk. Ken je dat soort brood? De gemakkelijkste recepten van diverse soorten Aziatisch brood vind je dit blog.

Weet je dat je ook op een simpele manier vegan, glutenvrij en lactosevrije pannenkoeken kunt bakken? De traditionele Hollandse pannenkoeken bak je niet zonder eieren en melk. Maar de kleurrijke  Aziatische pannenkoeken smaken verrukkelijk zonder deze twee ingrediënten.

Neem een kijkje in de Veelzijdig Vega (Aziatische) gistvrije bakkerij en maak lekkere (plat)broodjes en pannenkoeken

Pannenkoeken zonder melk en eieren

Lactosevrije pannenkoeken

Heb je lactose-allergie of lust je geen producten met melk- en eieren? Wist je dat ...
Lees verder
Cheese naan

Cheese naan

India is een verbazingwekkend land met veelzijdige eetcultuur. Die verscheidenheid komt ook door diverse religies ...
Lees verder
poori

Poori | Puri (Indiase broodjes)

De wereldberoemde Indiase keuken heeft veel meer te bieden dan een geurige curry of chutney ...
Lees verder
Rode paprika pannenkoeken

Rode pannenkoeken

Elke dag van het jaar, staat jouw lieve zorgzame moeder voor je klaar. Jij kunt ...
Lees verder
Indiase roti

Indiase roti

Geboren en getogen in India, weet ik precies hoe je de lekkerste Indiase roti maakt ...
Lees verder
/ Indiaas, lactosevrij, makkelijk, roti, wereldkeuken
Wortelpannenkoek

Wortel pannenkoeken

Wortelen zijn niet alleen goed voor het paard van Sinterklaas, ze maken ons ook gezonder ...
Lees verder

Kookinspiratie