
Aziatisch brood en pannenkoeken
Hoe gezond of ongezond het ook is, brood eten we allemaal. Rechthoekig, rond, ovaal of platbrood, elk land kent zijn eigen broodspecialiteit. In Nederland eten we vaak koud brood met verschillende soorten belegjes. En in Azië eten mensen elke dag warm platbrood met heerlijke curry’ s & groenteschotels.
De basis ingrediënten voor ieder brood zijn meel en water. En voor sommige broodsoorten heb je helemaal geen gist en oven nodig en toch smaken ze verrukkelijk. Ken jij dat soort brood? De gemakkelijkste recepten van verschillende Aziatisch brood en pannenkoeken vind je op dit blog.
Weet je dat op een simpele manier vegan, glutenvrij en lactosevrije pannenkoeken bakken kan ook zonder ei en melk? Voor de traditionele Hollandse pannenkoeken heb je eieren en melk nodig. Maar de kleurrijke Aziatische pannenkoeken smaken verrukkelijk zonder deze twee ingrediënten.
Neem een kijkje in de Veelzijdig Vega gistvrije bakkerij en maak verrukkelijk Aziatisch brood en pannenkoeken

Roti ofwel chapati
Lees verder

Goudheerlijke pannenkoeken
Lees verder

Courgette-pannenkoeken
Lees verder

Groene roti
Lees verder

Aardappel roti
Lees verder

Roti zonder deeg
Lees verder

Boerenkool roti
Lees verder

Roze roti
Lees verder