
Aziatisch brood & pannenkoek
Hoe gezond of ongezond het ook is, brood eten we allemaal. Rechthoekig, rond, ovaal of platbrood, elk land kent zijn eigen broodspecialiteit. In Nederland eten we vaak koud brood met verschillende soorten belegjes. En in Azië eten mensen elke dag warm platbrood met heerlijke curry’ s & groenteschotels.
De basis ingrediënten voor ieder brood zijn meel en water. En voor sommige broodsoorten heb je helemaal geen gist en oven nodig en toch smaken ze verrukkelijk. Ken jij dat soort brood? De gemakkelijkste recepten van verschillende Aziatisch brood en pannenkoek vind je op dit blog.
Weet je dat het heel simpel is om vegan, glutenvrij en lactosevrije pannenkoeken te bakken. Voor de traditionele Hollandse pannenkoeken heb je eieren en melk nodig. Maar de kleurrijke Aziatische pannenkoeken smaken verrukkelijk zonder deze twee ingrediënten.
Neem een kijkje in veelzijdige gistvrije bakkerij

Tiranga appam

Roti ofwel chapati

Goudheerlijke pannenkoeken
