Allermooist in je eigen land

Allermooist in eigen land

Zon, zee & strand, allermooist in je eigen land.
De vakantietijd komt eraan, heel voorzichtig openen veel Europese landen hun grenzen voor toerisme. Maak jij ook plannen om te genieten op de Spaanse Costa Blanca of Italiaanse Tropea Beach? En is het wel verstandig om deze zomervakantie in een ander land te vieren? Kun je ontspannen onder druk van allerlei maatregelen en lukt het wel om afstand te houden op vakantie?

De waarschuwingscode geel, oranje of groen, wel of niet gevaccineerd, op vakantie gaan is niet zo leuk als je gewend bent. Met ontzettend veel veiligheidsmaatregelen kun je niet zorgeloos genieten van je vakantie. Bij terugkomst zit je ook nog in de quarantaine, dat is toch geen leuke vakantie. Waarom zou je zware koffers sjouwen als ver weg gaan geen pretje lijkt met allerlei Covid-19 varianten?
Er zijn volop mogelijkheden om allermooist in je eigen land te bewonderen.

Veelzijdig genieten in eigen land

Het gras lijkt groener bij de buren maar zomers genieten is het fijnste in eigen land. Koop geen dure vliegtickets en geniet van prachtige zon, zee en strand op een Nederlands Waddeneiland. Bezoek de historische steden van eigen land, ga winkelen en terrasje pakken in de omgeving. Zo help je eigen landgenoten die door coronacrisis het moeilijk hebben.

      Allermooist in Nederland

  • Voel de wind door je haren op Egmond aan Zee of Noordwijk aan Zee.
  • Verwen jezelf in het helende zeewater in historisch stadje Domburg en voel je herboren.
  • Hou je van wandelen, bewonder dan de fraaie landschap in Limburgse heuvelland en geniet van de bijzondere natuur & cultuur.
  • Maak een veelzijdige wandeling langs de paarse heide in de bossen van het Nationaal park De Veluwezoom.
  • Loop als een toerist en geniet van allermooist in je eigen land.

Ontspannen in eigen huis, tuin en keuken

Neem afstand van je werk, gebruik je mobiel alleen voor super belangrijke dingen en maak er een onvergetelijke stressvrije vakantie van. Doe iets waarvoor je eerst geen tijd had en vergeet niet om elke dag een frisse neus te halen. Maak je niet druk om huishouding en doe het samen, ‘vele handen maken licht werk’. Laat elke dag één gezinslid zelf een makkelijk recept bedenken en geniet van zijn/haar kookkunsten.

     Genieten van een wereldgerecht

Geniet van een wereldgerecht in eigen land en doe alsof je op vakantie bent. Daarvoor hoef je ook geen keukenprins(es) te zijn want koken is echt een makkie. En weet dat koken super ontspannend en stressverlagend is. Dus blijf supergezond en maak er een onvergetelijke vakantie van.

Bespaar de moeite om grote koffers in te pakken en ver weg te reizen. Geniet van prachtige zon, zee en strand in je eigen land en haal het heerlijke vakantiegevoel in huis met Veelzijdig Vega. Zo heb je geen coronapaspoort nodig, je hoeft niet steeds de akelige coronatest te doen en in de quarantaine te zitten.

Fijne zomervakantie! Geniet van allermooist in je eigen land met zalig zonnig eten

Allermooist in je eigen land

2 thoughts on “Allermooist in je eigen land

  1. Het is inderdaad een goed idee om dit jaar van allermooist in eigen land te genieten. Ook lekker ontspannen met heerlijke wereldgerechten in eigen huis, tuin en keuken.
    Een fijne vakantie!

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Alvast bedankt