500e blog

500e blog

Jij maakte het mogelijk, deze mijlpaal is te danken aan jou. Hoera mijn 500e blog, weer een feestelijk moment. Veelzijdig Vega 2Onlangs vierde ik m’n 5 bijzondere blogjaren en vertelde hoe jij non-stop bloggen mogelijk maakte.  Elke reactie en interactie van jou gaf mij motivatie om verder te groeien. Wow, nu staan er 500 inspirerende artikelen op Veelzijdig Vega. Fantastisch om samen een betere wereld te creëren.

Na mijn allereerste zonnige klassieker haalde ik 499 keer inspiratie uit m’n veelzijdige keuken en thuiskantoor. Vijfhonderd inspirerende artikelen voor elk wat wils en je hoeft niet vegetarisch te zijn om het te volgen. Met mijn simpele tips kun jij goedkoop en gezond werelds genieten. Hou je niet van koken dan kun je uit inspirerende blogs ideeën opdoen.  

Welke reis en mijlpalen heb ik bereikt op weg naar deze veelzijdige groei? Laten we terugkijken op de vijf mooiste momenten die jij mogelijk maakte.

100e blog

Wat begon met een experiment, had 100 blogs binnen 11 maanden. Een mooi moment om bij stil te staan en meer over Veelzijdig Vega te vertellen. Ik gaf simpele antwoorden op meest gestelde vragen waarmee we als vegetariër te maken hebben. Waarom Veelzijdig Vega? Hoe vervang je eiwitten enzovoort? Benieuwd naar alle frequently asked questions & answers?

200e blogpost

Corona hield ons binnen en we hadden veel tijd om genoeg gezonds te verzinnen. Terwijl de wereld letterlijk en figuurlijk stilstond, schreef ik m’n 200e blog. Ons gezond lichaam kon tegen een stootje, dat was duidelijk te merken. En met jou deelde ik regelmatig extra tips om virussen op afstand te houden.

Daarnaast begon ik mijn website uit te breiden. Sinds de zomer van 2020 is het een multiculturele site die je in 6 talen kunt lezen.

300e blog

Joepie, op 3 januari 2022 stonden er 300 gezonde inspiraties op Veelzijdig Vega. Extra gezond want als gediplomeerd foodcoach wist ik dan meer over de gezonde voeding. In mijn studie alternatieve voeding leerde ik ook hoe je als vegetariër gezond blijft. En zelfs jouw lichaam verrijkt met de pure producten van moeder aarde.  

400e blogpost

Alweer lukte het 100 keer bloggen in één jaar en op 4 januari 2023 was mijn 400e blogpost online. Daarin kun je lezen hoe makkelijk het is om op een natuurlijke manier fit te blijven. Zelfs geen paracetamol nemen en al smullend pijnen laten verdwijnen. Wat fijn om geen dure medicijnen hoeven te betalen en gezond te genieten.

444e blog

In 2023 was er genoeg te vieren met het getal wat de wereld in balans houdt. Met de 4 elementen: aarde, lucht, vuur en water. Met de eindeloze cyclus van de natuur: vier seizoenen, de lente, zomer, herfst, winter. De windrichtingen: Oost, West, Noord, Zuid en de 4 voedingsgroepen die ons gezond houden. Daarover vertelde ik meer in het herhalende krachtige getal van mijn 444e blog.

Met veel dank aan jou heb ik nu dit 500e blog gepubliceerd. Iets later dan de vorige jaren want afgelopen jaar lukte mij niet om 100x te bloggen. Ik was druk met werken in loondienst, workshops geven en een gezonde wereld creëren.

Veelzijdig Vega 2Ontzettend bedankt dat jij tijd maakt om mijn 500e blog te lezen. Wat vind je van veelzijdige wereldrecepten en teksten? Heb je suggesties of vragen, neem contact op met mij of reageer via onderstaande knop?

Met gezonde groetjes, Sangeeta

4 gedachten over “500e blog

  1. Van harte gefeliciteerd met je 500e blog. Wow 500 inspirerende artikelen die op een creatieve manier zijn geschreven. Supergoed 👌

    1. Hallo Corry,

      Dankzij zulke reacties kreeg ik steeds meer motivatie om te blijven bloggen. Hartelijk dank voor jouw bijdrage.

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Alvast bedankt