5 bijzondere blogjaren

Met een glimlach op mijn gezicht, geniet ik van deze geweldige week. De voorjaarsbloemen versieren onze wijk terwijl het nog winterseizoen is.Lente bloemen Ik mocht weer een kookworkshop geven aan liefhebbers van vegan en vegetarische wereldkeukens. Ik maakte kennis met leuke mensen en vier deze week mijn 5 bijzondere blogjaren.

Vol spanning lanceerde ik mijn website op 22 februari 2019 met m’n persoonlijke klassieker. Geen idee hoe dit elke week kon naast m’n gezin en bijbaan. Hoe dan ook publiceerde ik bijna ieder jaar 100 keer. En door teugels zelf in handen te houden werden het bijzondere blogjaren.

Wat een leuke en leerzame jaartallen! Wil je weten wat die 5 jaren bijzonder maakte?     

Mooie mensen

Jij bent er één van, geïnteresseerd in Veelzijdig Vega want vegetariërs zijn mooie mensen. Van puur eten krijg je zuivere huid en een stralende teint. “Je bent wat je eet”, zegt de wetenschap van het leven Ayurveda en daarin moeten we geloven. De pure producten die moeder natuur ons biedt, zuiveren onze huid van binnenuit.

De veelzijdige bezoekjes van mooie mensen zoals jij gaven mij motivatie om te blijven bloggen. Fantastisch dat jullie bijna 1,4 miljoen Veelzijdig Vega pagina’s hebben bezocht. Vanuit de grond van mijn hart bedankt voor jouw support en aanmoedigende reacties.  

Doorzettingsvermogen

Wat er ook gebeurde, deelde ik elke week mijn passie over koken en creatief schrijven met jou. In plaats van tv kijken, deed ik inspiratie op en bedacht nieuwe blog-ideeën. Ene keer was ik een kok en fotograaf en de andere keer een student of ambtenaar, het is echt waar. Druk druk druk en toch is bloggen altijd gelukt.

Al vijf jaar haalde ik inspiratie uit mijn veelzijdige keuken en thuiskantoor. Zonder discipline en doorzettingsvermogen was het niet gelukt. In dit blog kun je lezen hoe m’n blogjaren zelfs gezonder werden.

Inspirerende Instagrammers

Eerste half jaar focuste ik mij op de website en op 17 augustus 2019 startte m’n Instagram account. Wat begon met 0 volger, heeft nu meer dan 2100 gezonde volgers. Grote dank aan jou voor het volgen en reageren op mijn blogposts.

Zelf ben ik vegetarisch en de interactie met inspirerende Instagrammers maakt mij bijna vegan. Zuivel en eieren vervangen we steeds vaker door gezonde alternatieven. En inmiddels staan er 192 vegan recepten op Veelzijdig Vega. Bijzonder om bij te dragen aan een betere wereld die hard nodig is.

Verrassend veelzijdig

Om elke week te bloggen, wil je natuurlijk weten hoe de website in elkaar zit. Daarom was het fijn om website zelf te maken en te verdiepen in de wondere wereld van WordPress. Daarnaast deed ik veel meer en alles omtrent blogzaken alleen. In die 5 blogjaren was ik verrassend veelzijdig en deed onder andere:


Hoe veelzijdiger hoe leuker, zo is geen dag saai en werken is gezond genieten.

5 hoogtepunten uit 5 blogjaren

  1.  De website die begon met 5 tabbladen groeide uit tot prachtige platform met meer  dan 35 tabbladen. En daaronder staan momenteel 491 blogs.
  2.  Blogs zijn een inspiratie om samen een betere wereld te creëren.
  3.  Teksten zijn creatiever, interessanter en prettig leesbaar op taalniveau b1.
  4.  Ik gaf kookworkshops aan leuke liefhebbers van vegan en vegetarisch eten.
  5.  Als food Coach alternatieve voeding geef ik je tips om gezond te blijven op een  natuurlijke manier.

Dank je wel, mooie vegetariër en mijn inspirerende Instagram-vriend voor het volgen en reageren. Fantastisch, dat je moeite nam om mijn 5 bijzondere blogjaren artikel te lezen.

Hopelijk ben je geïnspireerd, bij vragen aarzel niet om mij te bellen of te mailen. Eet lekker veelzijdig, blijf gezond en creëer een betere wereld.

6 gedachten over “5 bijzondere blogjaren

    1. Dank je wel Aida. Fantastisch dat je moeite nam om het blog te lezen. Dank voor jouw bijdrage in mijn bijzondere blogjaren.

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Alvast bedankt