400e blog

400e blog

Bedankt voor het creëren van een betere wereld met Veelzijdig Vega en laten we het samen voortzetten. Voor het nieuwe jaar 2023, wens ik jou veel geluk en natuurlijke gezondheid toe. Die je gratis krijgt door de natuur in balans te brengen want daar zit de medicinale kracht in. Dat is precies de boodschap in mijn veelzijdige blogs en in dit 400e blog lees je er meer over.

400 blogposts

Veelzijdig Vega bestaat nog geen 4 jaar en nu op 4 januari 2023 staan er 400 blogposts op. Dat betekent dat ik 400 keer jou op een duurzame en creatieve manier verraste. Naast 354 simpele recepten postte ik tot nu toe 46 informatieve blogs met de essentie om op een natuurlijke manier gezond te blijven. Daarmee bespaar je geld, dierenleed en milieuvervuiling, ook houd je virussen op afstand zonder medicijnen in te nemen. 

Zelfs geen pijnstiller

De oorzaak van allerlei pijnen en vage klachten ligt in de darmen, als die gezond zijn, voel jij je fit. Voed daarom elke dag jouw darmen goed, eet alle kleuren van de regenboog en je hebt geen medicijnen nodig. Gelukkig hoef ik geen medicijn en zelfs geen pijnstiller in te nemen en op een simpele manier houd ik ziekten buiten de deur.  Vanzelfsprekend hoort er een gezonde leefstijl met genoeg beweging, rust, hygiëne en regelmaat erbij.

Gezonde gewoontes

Niets komt vanzelf en iedereen moet op zijn manier z’n best doen om iets te bereiken. En zo ook om fit en mooi te blijven, dus leer jezelf gezonde gewoontes aan en blijf vitaal.

 • Zet jouw mobiel weg en kijk niet naar schermen minstens één uur voordat jij naar bed gaat. Relax, mediteer en ga op vaste tijd naar bed.
 • Breng jouw darmen ’s morgens al op gang door elke ochtend 1 glas lauw water gemengd met 1 el citroensap te drinken.
 • Maak tijd om gezond te ontbijten want na de hele nacht heeft jouw lichaam weer energie nodig om goed te presteren.
 • Eet met aandacht vezelrijke schotels op vaste tijden en jij hoeft niet naar snoepjes en chips te grijpen.
 • Ga sporten, ontdek de stille kracht van yoga en vergeet niet om elke dag minstens een half uur in de frisse lucht te bewegen.

Dankbaar en positief

Behalve de medicinale natuurkracht is de kracht van dankbaar en positief zijn ook stimulerend. Daardoor heb je een positief wereldbeeld wat meer energie en een goed gevoel geeft. Wat vind jij ervan als anderen jou feliciteren op je verjaardag en jij ‘dank je wel’ zegt? Ben jij op het moment blij en wil je elke dag het heerlijke gevoel hebben? Kijk dan vaker naar lichtpuntjes, wees dankbaar voor kleinste dingen en blijf positief.

Al weer honderd keer

Yes, het is mij gelukt om al weer honderd keer te publiceren in de laatste 12 maanden. En alles rondom blogs deed ik zelf door gezonde gewoonten eigen te maken en harmonieus om te gaan met de natuur. Hoewel bloggen mij niet helpt om mijn rekeningen te betalen, blijf ik doorzetten en positief denken. Ik ben dankbaar dat Veelzijdig Vega mij op een natuurlijke manier gezond houdt. Jouw waardering, reacties en likes op Instagram maken het nog leuker om te blijven volhouden. 

Superfijn om samen een betere wereld te creëren en gezondheid te boosten. Maak de bovenstaande gezonde gewoontes eigen, blijft dankbaar, positief en fit. 

Lukt het niet om vitaal te blijven op een natuurlijke manier? Neem dan contact op met mij. Als gediplomeerd foodcoach geef ik je simpele tips om ziekten op afstand te houden.

Veel dank voor het volgen en lezen van mijn 400e blog. Liefs, Sangeeta 

 

6 gedachten over “400e blog

  1. Bedankt voor je reactie op mijn 400e blog Iris! Gelukkig heb ik geen medicijnen en een pijnstiller hoef ik ook niet in te nemen. Hopelijk kun jij ook gezonder worden met mijn veelzijdige tips.
   Blijf veelzijdigvega.nl op Insta volgen en krijg gratis meer gezonde inspiraties.

  2. Gefeliciteerd met je 400e blog. Goed gedaan. Als je de recente blogs vergelijkt met je vroegere blogs dan heb je een enorme groei door gemaakt. De foto’s zijn veel beter en de recepten en blogs blijven origineel en creatief. Ga zo door en op naar de 500 blogs. Veel succes!

   1. Hartelijk dank voor je motiverende reactie, Pieterjan. Fijn om te lezen dat jij verbeteringen ziet in mijn veelzijdige blogs. Laat je inspireren, eet lekker, blijf gezond en geniet veelzijdig.

 1. Wow!!! Van harte gefeliciteerd met je 400e blog!
  Knap hoor! zoveel recepten en allemaal met een thema en of seizoen verbonden.
  Fijn om te zien en lezen dat je er enorm van geniet.
  Ga zo lekker door met de mooie recepten, verhalen en weetjes.

  1. Hartelijk dank voor je reactie op mijn 400e blog, Rashida. Als volger van Veelzijdig Vega bedank ik jou voor het samen creëren van een betere wereld. Laten we op deze gezonde manier verder gaan, de natuur een handje helpen en tegelijkertijd ons lichaam boosten.

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Alvast bedankt