3 bijzondere blogjaren

3 bijzondere blogjaren

Na 313 inspirerende blogposts is de uitzonderlijke datum 22-02-2022 gekomen. Mijn blog Veelzijdig Vega heeft precies 3 bijzondere blogjaren achter de rug. Wat er ook gebeurde ik heb twee keer per week op vaste tijden mijn passie over koken en schrijven met jou gedeeld. En die creatieve geheimen van de wereldkeukens zijn massaal gelezen.

Jullie weten hoe fantastisch vegetarisch is daarom hebben jullie in totaal ruim 1 miljoen kijkjes genomen op Veelzijdig Vega. Warmhartige dank. 1000 keer dank aan mijn supergezonde >1000 Instavolgers die mij in korte tijd tot dit stadium hebben gebracht. Het account wat op 17 augustus 2019 begon met 0 volger groeide uit en telt 1006 volgers op 22-2-22. Bedankt voor jullie vertrouwen en lieve reacties!

Naast de Veelzijdig Vega statistieken en Instagramgroei waren er zes fantastische lichtpunten in mijn 3 bijzondere blogjaren:

  1. Verrassend veelzijdig

Variëren en creatief in de keuken bezig zijn is gezond daarom werd Veelzijdig Vega de naam van mijn blog. Ik wilde kleurrijke en gevarieerde kookinspiratie uit verschillende werelddelen posten. En tot mijn verbazing werd ik verrassend veelzijdig want de website maken, foodfotografie en veel meer deed ik zelf. En niet te vergeten zijn gezond koken, creatief schrijven, publiceren, Social Media en PR nog steeds dagelijkse bezigheden van mij.

  1. SEO vriendelijk schrijven

In december 2019 volgde ik Search Engine Optimization training en leerde meer van de ranking technieken. Ik merkte dat SEO vriendelijk schrijven makkelijk is en mijn heldere webteksten heb ik opnieuw geschreven. Ook de pagina’s en menu items zijn uitgebreid en de website die met 5 menu items begon heeft nu meer dan 30 items. Verschillende soorten recepten, wereldkeukens, soorten gerechten of inspirerende blogs kun je er gemakkelijk vinden.

  1. Vernieuwde frisse website

Nadat de webteksten een opfrisbeurt kregen, was het tijd om de website een frisse look te geven. Het lukte mij prima en mijn vernieuwde website ziet er nu professioneel en mobielvriendelijk uit. Je kunt er op een gemakkelijke manier van ene naar andere pagina gaan en via de zoekbalk kun je vinden wat je zoekt. Bovenaan in Google komen is niet gemakkelijk vanwege grote concurrentie. Toch kun je vaak via Google vinden als je een blog of receptnaam + veelzijdig typt.

  1. Foodcoach alternatieve voeding

Het afgelopen jaar behaalde ik diploma “Alternatieve voeding” en sinds maart 2021 ben ik een gediplomeerd foodcoach alternatieve voeding. Nu kan ik jou helpen met het behalen van gezond gewicht en geef ik antwoord op al jouw vragen over verschillende diëten. Wil jij weten hoe je vitaal kunt blijven als je vegetarisch/vegan of een ander dieet volgt? Neem contact op met mij voor een foodadvies. Als volger van Veelzijdig Vega is voor jou het eerste advies helemaal gratis.

  1. Gevaccineerd en geboosterd

Twee van mijn 3 bijzondere blogjaren waren om nooit te vergeten. We zijn gevaccineerd en beschermd tegen Corona en met z’n allen hebben we veel thuisgezeten. De natuur maakte ons bewust door middel van coronacrisis. En de belangrijkste les is: er moet verandering komen in de verstoorde balans tussen mens en natuur. Wij moeten aardig blijven voor onze moeder aarde en op een harmonieuze manier omgaan met de natuur.

  1. Bijbaan in medische wereld

Naast bloggen op vaste dagen en vaste tijden had ik een bijbaan in de medische wereld. Als medewerker medicatie zag ik voor het eerst in mijn leven hoeveel medicijnen per dag naar de apothekers gaan. Het is onbegrijpelijk waarom artsen zoveel capsules en tabletten voorschrijven in plaats van gezonde adviezen geven. Waarom zeggen ze niet wat Griekse god “Hippocrates” en wetenschap van het leven zei, “Voeding is het beste medicijn”? 

Wat vind jij van de medicatie onder andere capsules gemaakt van (slachtafval van dieren)gelatine omhulsel die vaak bijwerkingen hebben? Jij hoeft die niet te slikken als je gezonde eet- en leefstijl hebt. Bovendien kun je jouw gezondheid ook nog bevorderen en fit worden met gezond gewicht.  

3 bijzondere blogjarenEet lekker vega, prikkel je zintuigen en boost je lichaam. Bedankt voor jouw bijdrage in de lichtpunten uit mijn 3 bijzondere blogjaren. Laten we glas heffen op meer bijzondere gezondere blogjaren! 

Met gezonde groetjes, Sangeeta

2 gedachten over “3 bijzondere blogjaren

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Alvast bedankt