200 gezonde inspiraties

200 gezonde inspiraties

Proost op een gezond 2021. Veel dank voor het lezen van veelzijdige simpele recepten/kookinspiraties, mijn trouwe volgers. Dankzij jullie complimenten en positieve feedback kreeg ik steeds nieuwe ideeën en nu staan er >200 gezonde inspiraties op Veelzijdig Vega. Het zijn niet alleen wereldrecepten maar vooral prettig leesbare inspirerende teksten.

Ook in de schrik van het schrikkeljaar 2020 inspireerde ik jou. Terwijl de wereld op letterlijke en figuurlijke stilstand was, bleef ik je non-stop verrassen. In het onvergetelijke jaar van stille straten, lockdown, social distancing bleven we ook stilstaan bij coronaslachtoffers. Toch haalde ik steeds inspiratie uit mijn veelzijdige keuken en een kantoor aan de keukentafel.

Veelzijdige tips

Een gezond lichaam kan tegen een stootje, dat hebben we ook geleerd in deze epidemie tijden. Met een gezonde leefstijl ben je bestendig tegen virussen en ziekten. Hoe verhoog je jouw weerstand en hoe kun je jezelf beschermen tegen virussen? Onder het tabblad inspirerende blogs op Veelzijdig Vega website kun je blogs als ‘Corona crisis kooktips’ en nog meer interessante teksten lezen.

Voorheen heb ik inspirerende teksten geschreven over gezonde leefstijl en vega vleesklassiekers als copywriter en gastblogger. Het bloggen ging ook door tijdens mijn reis naar India in maart 2020 en alweer bracht ik nieuwe inspiraties. Inmiddels staan er veel eenvoudige recepten van lekkere curry’s, Indiase roti, tandoori, rijstgerechten, snacks en chutney’s. Verras je gezin met de kleurrijke zalige Indiase keuken.

Veelzijdige recepten

De verscheidenheid van Veelzijdig Vega gaat veel verder dan de Indiase keuken. Je vindt er simpele recepten uit 15 verschillende culturen en het is een multicultureel blog. Met recepten uit diverse landen, is Veelzijdig Vega een internationale website met makkelijke recepten.

De internationale keukengeheimen zijn bestemd voor een groot publiek en dat is bij Veelzijdig Vega geen probleem. Misschien heb je al gezien dat er rechtsboven een Hollandse vlag staat? Als je daarop klikt, heb je de mogelijkheid om te kiezen uit 6 talen. Deze >200 gezonde inspiraties kun je dus in je favoriete taal lezen.

Voedingspatroon

Eet je liever plantaardig en volg je een vegan of lactosevrij dieet? Dat is een verrijking en geen beperking. De groene eiwitten hebben een positief effect op je lichaam. Door vlees en zuivel uit je menu te skippen ben je supergoed voor jezelf en aardig voor de moeder aarde.

Heb je glutenallergie en weet je niet wat je kunt eten? Ook dan vind je genoeg inspiratie op Veelzijdig Vega en je kunt deze glutenvrije recepten proberen.

Waarom Veelzijdig Vega?

Op het internet vind je genoeg recepten die er heerlijk en fantastisch uitzien. Waarom zou je kiezen voor Veelzijdig Vega? Want jij wilt:

– je zintuigen prikkelen zonder extra pondjes aan te komen;

– op een simpele manier ziekteverwekkers op afstand houden;

– een verrukkelijk gerecht in een korte tijd op tafel toveren;

– genieten van echte smaaksensatie door goede combinaties;

– profiteren van vitamines- en mineralen door juiste kooktechnieken;

– de instructies van het recept in een keer kunnen begrijpen;

– koken met weinig ingrediënten die makkelijk verkrijgbaar zijn;

– een goede bijdrage leveren aan het milieu- en dierwelzijn;

– op een makkelijke manier je lichaam een boost geven;

Laat je verrassen door >200 gezonde inspiraties, veel dank voor het volgen van Veelzijdig Vega ook op Instagram & Facebook. Prikkel je eetlust door de kleurrijke verrukkelijke wereldgerechten en geef je lichaam een boost. Heb je vragen? Neem contact op met mij.

2 thoughts on “200 gezonde inspiraties

  1. Gefeliciteerd met het 200e blog op Veelzijdig Vega. Bedankt voor het delen van al die recepten en kookinspiraties.

    Knap om elke keer weer iets nieuws weet te maken van plantaardig voedsel dat gezond en verrukkelijk is.

    Niet alleen de vegetariers en flexitariers vinden het lekker. Ook de mensen die glutenvrij en lactosevrij eten, kunnen hun hartje ophalen bij de vele recepten op deze informatieve website. Ga zo door en op naar de 250 blogs!

    1. Hoi Pieterjan, Veel dank voor je reactie op 200e blog. Fijn dat je Veelzijdig Vega een informatieve website vind. Het is ook een website voor elk wat wils, want vlees verwerk je niet in alle gerechten. En je kunt er heel veel inspiratie opdoen.

Reageer gerust (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd).

Alvast bedankt